Care Carrosserie

Verkoop van Care Carrosserie aan Carglass

Financieel adviseur verkoper
Maart 2017
view details

Verkoop van Care Carrosserie aan Carglass

Carglass, specialist in het herstellen en vervangen van voertuigbeglazing, heeft autoschadeherstelbedrijf Care Carrosserie in België overgenomen. De transactie is goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten.

Care Carrosserie telt in België 16 vestigingen. Met de overname gaan de twee bedrijven hun krachten bundelen om bij glas- of autoschade nog betere en complementaire diensten aan particulieren en zakelijke klanten (waaronder verzekeraars en leasingmaatschappijen) te kunnen aanbieden. De twee netwerken zullen aanvankelijk naast elkaar blijven bestaan en hun specifieke expertises blijven behouden. Bepaalde diensten zoals 'smart repair' zullen echter in de loop van 2017 ook aangeboden worden in een aantal grote Carglass service centra.

Carglass, onderdeel van het internationaal actieve Belron, op haar beurt onderdeel van de beursgenoteerde Belgische groep D'Ieteren, wordt in België al jaren erkend voor haar efficiënte, kwaliteitsvolle service en uitmuntende dienstverlening. Care Carrosserie deelt diezelfde filosofie en passie voor klantentevredenheid. Met de overname hoopt Carglass haar jarenlange groei verder te zetten, nu ook in de autoschadeherstelbranche.