deal team

  • Andries Mak van Waay
  • Michael Advocaat
Van de Raa

Van de Raa onderdeel van Van Loon Group

Financieel adviseur verkoper
December 2018
view details

Van de Raa onderdeel van Van Loon Group

Van de Raa Meat & More, een toonaangevend vleesverwerkingsbedrijf, wordt onderdeel van de Van Loon Group.

Van de Raa is gespecialiseerd in gegaarde producten voor de Out of Home markt. Van Loon Group is een vleesverwerkend familiebedrijf dat kwalitatief hoogwaardige vleesproducten levert aan de Retail en Out of Home markt. Van Loon Group heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien in de Out of Home markt. Van de Raa heeft hier een sterke positie en zowel het assortiment als de productiefaciliteiten van Van de Raa vormen een mooie aanvulling op die van Van Loon Group.

Van de Raa is opgericht in 1991 en gevestigd in Almere. De vakmensen van Van de Raa Meat & More produceren hier kwaliteitsproducten via diverse gaar methoden. De producten zijn verkrijgbaar in een grote variëteit soorten, smaken en gewichten. Van de Raa krijgt door de overname toegang tot de grondstoffenketen van Van Loon Group en de kennis binnen Van Loon Group om haar organisatie en productieprocessen verder te professionaliseren.

"Wat me vooral aantrok in Van de Raa is de no-nonsense mentaliteit en de 100% klantfocus die ik overal in het bedrijf aantrof. Deze sluiten naadloos aan op het DNA van ons familiebedrijf." - Erik van Loon, Bestuursvoorzitter Van Loon Group

“Het is belangrijk dat Van de Raa een volgende stap kan maken in haar ontwikkeling. Ik ben trots dat Van de Raa onderdeel wordt van dit mooie familiebedrijf.” - Barry van de Raa, oprichter Van de Raa Meat & More

De overname van Van de Raa biedt Van Loon Group extra mogelijkheden voor verdere groei in de Out of Home-markt. Van Loon Group kan met deze overname zijn klanten nog meer mogelijkheden bieden en dus nog beter bedienen.