InterBalance Group

Management buyout van Balance Ervaring op Projectbasis

Financieel adviseur management
Mei 2015
view details

Management buyout van Balance Ervaring op Projectbasis

Het Amerikaanse beursgenoteerde recruitmentbedrijf Hudson Global, Inc. (‘Hudson’) verzelfstandigt haar Nederlandse activiteiten, Balance Ervaring op Projectbasis B.V. (‘Balance’). Het management en personeel, tezamen met een externe investeerder, zijn via het nieuwe vehikel InterBalance Group B.V. (‘InterBalance’) koper van Balance.

Balance, opgericht in 1995, was sinds 2005 onderdeel van Hudson. Balance levert hoogwaardige integrale oplossingen aan de (semi)publieke en private sectoren via advies, outsourcing of op interimbasis.

Balance bestaat uit drie business units. Balance Project Solutions is de grootste activiteit en levert project-specifieke expertise en ondersteuning bij projecten in sectoren als infrastructuur, energie en water. Balance Business Improvements levert continue ondersteuning om operationele verbeteringen te realiseren en de efficiency te verhogen, met name in de (semi)publieke sector bij de rijksoverheid, provincies en gemeentes. Hudson Nederland levert werving en selectie diensten.

Balance heeft meer dan 300 ervaren professionals met kantoren te Amsterdam, Rotterdam en Arnhem.