Interstream Barging

Acquisitie van Fluvia Vegoil door Interstream Barging

Financieel adviseur koper
April 2014
view details

Interstream Barging neemt Fluvia Vegoil over

Interstream Barging heeft de binnenvaart vegoil activiteiten van de Fluvia Groep, een business unit actief in het vervoer van eetbare oliën en vetten op de Europese binnenwateren overgenomen.

De sinds december door Fluvia Holding en Interstream Barging gevoerde gesprekken resulteerden vorige week in het tekenen van de overname overeenkomst van Fluvia Vegoil, zo lieten beide bedrijven weten. 

Naar verwachting is de overname op of rond 1 april 2014 volledig afgerond. Vanaf dat moment zullen alle Fluvia Vegoil Binnentankvaart activiteiten onderdeel zijn van Interstream Barging. De business wordt voortgezet onder de naam Interstream Barging Vegoil. 

Met deze weloverwogen strategische overname neemt Interstream Barging een grote stap in het proces van snelle uitbreiding en versterking van de recent opgestarte activiteiten op het gebied van transport van eetbare oliën en vetten op de Europese waterwegen. 

Aangezien alle personeel en schepen deel uitmaken van de overname, is de kwaliteit en het serviceniveau van de dienstverlening voor de bestaande klanten van Fluvia Vegoil volledig gewaarborgd.

Van links: Hans van den Bosch (CFO ISB), Rick van Westenbrugge (CEO Fluvia), Pieter Peeters (CEO ISB)