Strategic Advisory

Mahler Corporate Finance biedt uitgebreide adviesdiensten rondom strategische onderwerpen zoals de ontwikkeling, oriëntatie en implementatie van de corporate M&A strategie, zaken rondom het maximaliseren van aandeelhouderswaarde en functioneert als een algemene fusies en overnames en financieel klankbord.

De corporate fusies en overnames strategie is een breed onderwerp dat alle aspecten van een bedrijf omvat. De verschillende business units, management, aandeelhouders, medewerkers en andere stakeholders zijn allen betrokken bij de ontwikkeling van een strategie. Mahler CF adviseert bij de ontwikkeling van een complete integrale M&A strategie en ondersteunt in de initiële oriëntatiefase en bij de uiteindelijke implementatie van de strategie.

Het maximaliseren van waarde voor de aandeelhouders in complexe situaties vereist een volledig toegewijde adviseur die de situatie van de aandeelhouders en alle andere stakeholders volledig begrijpt. Het vereist op maat gemaakte oplossingen en een klantgerichte aanpak, Mahler CF heeft de toewijding en de ervaring om waarde te maximaliseren voor de aandeelhouders in de meest complexe situaties.

Verder acteert Mahler CF als een klankbord voor fusies en overnames en financiële kwesties.

Voor meer informatie neem contact op met:

Arjen Rijpkema
Managing Partner
m: +31 6 1212 0445