Financial Restructuring Advisory

Mahler Corporate Finance levert uitgebreide financiële adviesdiensten aan partijen betrokken bij bedrijven in financiële problemen. We zijn volledig toegewijd aan het bedrijf, management en/of de aandeelhouders. Onze capaciteiten omvatten het volledige spectrum van diensten rondom de situatie rond complexe, noodlijdende bedrijven en bieden een complete range aan potentiële (creatieve 'out-of-the-box') oplossingen, inclusief strategische alternatieven analyses, advies aan de raad van commissarissen, noodzakelijke verkoop transacties, reddingsfinanciering, herkapitalisatie, herstructureringen, crediteuren advies en stakeholder onderhandelingen.

De ervaren professionals van Mahler Corporate Finance hebben gewerkt voor veel verschillende betrokken partijen zoals aandeelhouders, raad van bestuur, raad van commissarissen en kapitaal verstrekkers.

Mahler Corporate Finance levert zowel creatieve als tijdgevoelige oplossingen voor cliënten die de uitdagingen hebben van een in financiële nood verkerend bedrijf. Gezien de aard van het advieswerk rondom bedrijven in financiële nood, zijn we in staat om meerdere strategische alternatieven tegelijkertijd te bestuderen en een rigoureuze op feiten gebaseerde analyse te maken om onze conclusies te staven terwijl we ondertussen trachten de maximale waarde te creëren voor onze cliënt.

Voor meer informatie neem contact op met:

Arjen Rijpkema
Managing Partner
m: +31 6 1212 0445