Transactions

Holidaybreak Limited

Verkoop van Bookit aan...

Meer informatie

Aquatec

Verkoop van Aquatec aan...

Meer informatie

Central Industry...

Financiële herstructurering...

Meer informatie

Ebo van den Bor B.V.

HANOS gaat partnership aan...

Meer informatie

InterBalance Group

Management buyout van Balance...

Meer informatie

HITT N.V.

Openbaar bod en delisting van...

Meer informatie

Fast Forward Wheels...

Agu Holding B.V. koopt Fast...

Meer informatie

Fried. Gustav Theis...

FNsteel koopt de meerderheid...

Meer informatie

H.J. Wiefferink B.V.

H.J. Wiefferink B.V. verkocht...

Meer informatie

 


Tel:       +31 (0) 20 - 820 8111

Robert Westenberg (1962) - Partner

Robert is een van de oprichters van Mahler Corporate Finance in 2009. Robert heeft meer dan 18 jaar voor ABN AMRO / RBS gewerkt, waarvan 10 jaar binnen de Afdeling Fusies & Overnames / M&A Advisory. Robert heeft als Executive Director bij een groot aantal mid market transacties geadviseerd. Hij heeft tevens 4 jaar ervaring in de structurering en financiering van acquisities.

Robert is een ervaren deal maker. Hij heeft in verschillende sectoren een groot aantal transacties succesvol afgerond. Enkele voorbeelden zijn: de openbare bieding op HITT NV, de aankoop van Fast Forward Wheels, de aankopen van Fnsteel BV en van Theis GmbH, de verkoop van Wiefferink, de verkoop van Kunststoffenindustrie Attema, de acquisitie van Circle Printers, de verkoop van Radio Holland, de verkoop van Standard Kessel Power Systems GmbH en de acquisitie van Oy Ovako ab.

Robert heeft op Nyenrode Business Universiteit de Bachelor bedrijfskunde afgerond en aan de Universiteit van Bath een MBA studie gevolgd.

Previous experience

Voor het oprichten van Mahler Corporate Finance heeft Robert geadviseerd bij een verscheidenheid aan transacties in verschillende sectoren. Onderstaand een selectie van eerdere ervaring:

AXA Stenman

Geadviseerd bij de verkoop van AXA Stenman door Friesland Bank Investments aan Bencis Capital Partners in 2007. Klik hier voor meer informatie.

Attema

Geadviseerd bij de verkoop van Kunstoffenindustrie Attema door TBI aan ABN AMRO Participaties in 2007. Klik hier voor meer informatie.

Ovako

Geadviseerd bij de acquisitie van Ovako door een consortium van investeerders voor EUR 700mln in 2006. Klik hier voor meer informatie.

Radio Holland

Geadviseerd bij de verkoop van Radio Holland Groep aan Imtech in 2006. Klik hier voor meer informatie.