Mob:     +31 (0) 6 - 5136 7430

Dick van Schooneveld (1960) - Associate Partner

Dick van Schooneveld heeft zich in 2013 aangesloten bij Mahler Corporate Finance als Associate Partner. Dick richt zich op de (inter)nationale telecom & technologie sector waarin hij al meer dan 28 jaar werkzaam is in diverse rollen en management functies.

Voor zijn aansluiting bij Mahler CF heeft Dick bij vooraanstaande organisaties zoals Philips, PwC, IBM, KPMG en Stratix gewerkt. Bij KPMG als lead partner voor corporate klanten als Canon, Vodafone, IBM, E.ON, Cisco en Ziggo. Bij PwC en (na de overname) IBM Global Business Services als Telecoms en CRM Leader in Nederland. Bij Philips heeft Dick uitgebreide internationale ervaring opgedaan in de telecomdivisie, zowel in de bedrijfstelecom als publieke telecommarkt.

Dick is een succesvolle senior executive met een sterk adviserende en strategische benadering bij het adresseren en oplossen van uitdagingen.

Telecoms & Technology

Dick is actief betrokken geweest bij de liberalisering van de nationale telecommarkt. Hij heeft opdrachtgevers ondersteund in financiële, M&A, strategische, IT en CRM adviesopdrachten. Het bewerkstelligen van verandering en challengen van de status quo is een tweede natuur geworden voor hem. Bovenal is Dick overtuigd van het belang van vertrouwensrelaties met (potentiële) klanten. Dick heeft meerdere adviserende / toezichthoudende / non-executive board posities geaccepteerd bij relevante ICT-organisaties in Nederland zoals BTG, ReasonNet, TMA en TSOC.